GÉPIPART TÁMOGATÓ EGYESÜLET
Telefon: +36/70/701-7253
Hulladékhasznosítási Konferencia 2009
Hulladékhasznosítási Konferencia 2010
Hulladékhasznosítási Konferencia 2011
Hulladékhasznosítási Konferencia 2012.
Hulladékhasznosítási Konferencia 2013
Hulladékhasznosítási Konferencia 2014
Hulladékhasznosítási Konferencia 2015
XVIII. Hulladékhasznosítási Konferencia
Hulladékhasznosítási Konferencia 2017
Konferencia archívum
   
 

Az oldalsó menüpontban az elmúlt évek konferenciáinak előadásai találhatóak. Évek óta alkalmazzuk azt a technikát, ahol az előadók saját hangját alámontírozzuk a kivetített Power Point-os bemutatója során elhangzott előadásához. Ezzel a technikával készültek el azok a DVD lemezek, melyeket valamennyi konferencia résztvevőnk ingyenesen megkapott.  Azért, hogy ezek az előadások mások számára is elérhetőek legyenek, illetve közkinccsé tegyük előadóink értékes gondolatait, előadásait, elkezdjük feltölteni folyamatosan mindazokat az előadásokat, vitákat, hozzászólásokat, melyek egy-egy rendezvényünkön elhangzottak. 
    A Gépipart Támogató Egyesület tagjai elkötelezettek a tekintetben, hogy rendezvényein, konferenciáin a legújabb technológiák, eljárások bemutatására teret nyújtson. 
    A Konferencia Archívumot is abból a célból töltjük fel, hogy az általunk már megismert eljárásokat, trendeket, bekövetkező és bekövetkezett változásokat mások is megismerhessék, és akár munkájukban, akár történeti visszatekintésben használni tudják. 
   Az előadásokat a YouTube videó megosztóra helyezzük el, így akár ott, de a honlapunkról odanavigálva végigtekinthetők azok a videók, melyet a fent említett technikával hoztunk létre.
Kellemes böngészést kívánunk minden látogatóknak, és a figyeljék folyamatosan az egyre bővülő információbázist. Valamennyi feltöltött videó megtalálható az alábbi linken is;

http://www.youtube.com/gtebekesGépipart Támogató Egyesület
 

A KÁLYHA!OKJ-s tanfolyamokGépkezelői jogosítvány megszerzéseKüldetésünkKonferencia archívumKapcsolatMérlegbeszámolókAdatkezelés